preskoči na sadržaj

Medicinska škola Osijek

Koordinacijski sastanak

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME.

  1. KOORDINACIJSKI SASTANAK

Učenici koji su odabrani za mobilnost u Sloveniju (Škofja Loka), zajedno s nastavnicom u pratnji Ljiljanom Grdić, mag.med.techn. i školskom koordinatoricom Mirnom Ilakovac, mag.psych. održali su sastanak pred polazak na put. Razgovaralo se o planu putovanja, pravilima ponašanja na stručnoj praksi, boravku u inozemstvu i cjelokupnoj organizaciji dvotjedne mobilnosti. Učenici su se prisjetili svega što su prošli kroz pripreme te dogovorili vrijeme susreta na dan putovanja, kao i zaduženja za što uspješniju organizaciju mobilnosti.

  1. KOORDINACIJSKI SASTANAK

Nakon realizirane mobilnosti u Škofjoj Loki, učenici su, zajedno s nastavnicom koja im je bila u pratnji Ljiljanom Grdić, mag.med.techn. i školskom koordinatoricom Mirnom Ilakovac, mag.psych., održali sastanak sa ciljem evaluacije mobilnost te dogovora tko će biti zadužen za prezentaciju projekta. Dogovoreno je prezentiranje projekta i mobilnosti na Nastavničkom vijeću te objavljivanje teksta na stranici škole, u ljetopisu škole te školskim novinama- Iglicama. Učenici su podijelili zadatke za diseminaciju projekta.

  1. KOORDINACIJSKI SASTANAK

Učenici koji su odabrani za mobilnost u Portugal (Braga), zajedno s nastavnicom u pratnji i školskom koordinatoricom Mirnom Ilakovac, mag.psych. održali su sastanak pred polazak na put. Sastanku su prisustvovali i roditelji učenika. Razgovaralo se o planu putovanja, letu avionom i pravilima pakiranja prtljage, boravku u inozemstvu, pravilima ponašanja na stručnoj praksi i cjelokupnoj organizaciji trotjedne mobilnosti. Učenicima i roditeljima prezentiran je raspored učenika u ustanove u kojima će obavljati stručnu praksu, hotel u kojem će biti smješteni te kulturalni posjeti koji će tijekom mobilnosti biti organizirani.

Učenici su se prisjetili svega što su prošli kroz pripreme te dogovorili vrijeme susreta na dan putovanja, kao i zaduženja za što uspješniju organizaciju mobilnosti.

 

  1. KOORDINACIJSKI SASTANAK

Nakon realizirane mobilnosti u Bragi, učenici su zajedno s nastavnicom koja im je bila u pratnji i školskom koordinatoricom Mirnom Ilakovac, mag.psych. održali sastanak evaluacije mobilnosti, rješavanja OLS-a te dogovora tko će biti zadužen za prezentaciju projekta. Dogovoreno je prezentiranje projekta i mobilnosti na Nastavničkom vijeću te objavljivanje teksta na stranici škole, u ljetopisu škole te školskim novinama - Iglicama. Učenici su podijelili zadatke za diseminaciju projekta.

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME.- pripreme učenika za mobilnost u Portugal

Tijekom cijelog prvog polugodišta, a najintenzivnije tijekom siječnja, učenici koji su odabrani za mobilnost u Portugal u sklopu Erasmus + projekta “Excellence. Every Patient. Every Time.”, odradili su jezične, stručne i pedagoško-kulturološke pripreme. U sklopu priprema učenici su prošli stručne vještine koje će im biti potrebne za dobro obavljanje stručne prakse u ustanovi u koju su raspoređeni, usavršavali su engleski jezik, slušali fado, učili najvažnije portugalske izraze te su vježbali različite situacije u kojima će se možda naći tijekom realizacije mobilnosti. Pripreme su realizirane u planiranom fondu sati.

 

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME. – Predstavljanje projekta zainteresiranim učenicima

Predstavljanje Erasmus + projekta Excellence. Every Patient. Every Time., u kojem naša škola sudjeluje kao partner sa Srednjom medicinskom školom Slavonski Brod i Medicinskom školom Šibenik i koji će se realizirati kroz mobilnosti učenika u Sloveniju i Portugal, održalo se 12.9.2019. za sve zainteresirane učenike 3., 4. i 5. razreda smjera medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege i učenike 3.FT razreda. Učenici su informirani o samom projektu, planu realizacije mobilnosti, načinu prijave i kriterijima odabira učenika za sudjelovanje u projektu.

 

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME. – Predstavljanje projekta roditeljima zainteresiranih učenika

Predstavljanje Erasmus + projekta Excellence. Every Patient. Every Time., u kojem naša škola sudjeluje kao partner sa Srednjom medicinskom školom Slavonski Brod i Medicinskom školom Šibenik svim roditeljima učenika koji se planiraju prijaviti za sudjelovanje u projektu održalo se 13.9.2019. Roditeljima je predstavljen projekt, plan realizacije mobilnosti u Sloveniju i Portugal te način prijave i kriteriji odabira učenika.

 

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME. – sastanak odabranih učenika i koordinatorice projekta

Prvi sastanak učenika koji su odabrani za mobilnosti u Sloveniju i Portugal te učenika koji su rezerve održan je 9.10.2019. Na sastanku je predstavljen program priprema koje očekuju učenike prije realizacije mobilnosti, prikupljena je potrebna dokumentacija i popunjeni potrebni podatci o učenicima.

 

EXCELLENCE. EVERY PATIENT. EVERY TIME. - pripreme učenika za mobilnost u Sloveniju

Tijekom listopada i studenog, učenici koji su odabrani za mobilnost u Sloveniju u sklopu Erasmus + projekta “Excellence. Every Patient. Every Time.”, odradili su jezične, stručne i pedagoško-kulturološke pripreme. U sklopu priprema učenici su prošli stručne vještine koje će im biti potrebne za dobro obavljanje stručne prakse u ustanovi u koju su raspoređeni, slušala se slovenska glazba i govorilo o slovenskoj kulturi te su vježbali različite situacije u kojima će se možda naći tijekom realizacije mobilnosti. Pripreme su realizirane u planiranom fondu sati.

 

Pretraživanje


Napredno pretraživanje
Traži
 
E-dnevnik

 
E-dnevnik

 

 
Info točka

 
škola za život

 
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 
 > MZO
 > AZOO
 > ASOO
 > NCVVO
 > Carnet
 > Skole.hr
 > Studij.hr
 > Osijek-online

 

 

 
e-škola fizika

 
e-škola kemija

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 3. 2014.

Ukupno: 3290443
Ovaj mjesec: 3695
Ovaj tjedan: 662
Danas: 12
 
 > Projekti naše škole  > EEE  > Zapisnici koordinacijskih sastanaka
CMS za škole logo
Medicinska škola Osijek / Vukovarska 209 , Hr-31000 Osijek / ss-medicinska-os.skole.hr / ured@ss-medicinska-os.skole.hr
preskoči na navigaciju